In the spotlight: Broste Copenhagen 26 februari 2018 – Posted in: In the spotlight – Tags: , , , ,

Bij The World of JSPR bieden we niet alleen maar de collecties van JSPR aan, maar ook merken of producten die bijna net zo cool zijn. En zo af en toe zetten we één van die namen eens even lekker in the spotlight. 

Vandaag is het de beurt aan het Scandinavische merk Broste Copenhagen. Met een hoofdkwartier in Copenhagen is Broste Copenhagen één van de meest toonaangevende interieur merken uit Scandinavië. Zij timmeren dan ook al aan de weg sinds 1955! Al die jaren streven zij hoge kwaliteit na, gecombineerd met hun eigen herkenbare, Scandinavische stijl.

Broste-Copenhagen-design-kopen design-kopen-broste-copenhagen

Bar Wagon 425,-
Flower Mirror 235,-

Elk jaar brengt Broste Copenhagen twee nieuwe collecties uit die bestaan uit kaarsen, servies, textiel, decoratieve items en (klein-) meubelen voor binnen en buiten. Hierbij wordt deels vastgehouden aan hun eigen stijl, en deels gekeken naar de trends van het moment.

Broste-Copenhagen-design-kopen             Broste-Copenhagen-design-kopen

Lisa Plantstand 165,-
Egg Chair 395,-

Hier op de web-store bieden wij slechts een zeer kleine greep aan, uit de totale collectie van Broste Copenhagen: De statement pieces die écht het verschil kunnen maken in het interieur. Ben je toch meer geïnteresseerd in andere producten uit de collectie? Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en dan regelen wij dat voor je ★!

             

Caspa lamp vanaf 189,95

Alle afbeeldingen: © eigendom van Broste Copenhagen

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren