Nieuwe verlichting collectie van JSPR: PIROUETTE! 19 februari 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

Voor de Pirouette collectie werkte JSPR samen met een getalenteerde illustrator die niet geheel on-toevallig ook een goede vriend is van Jasper van Grootel. Geïnspireerd op enkele grafisch design principes, werd het resultaat deze verlichtingscollectie die bestaat uit 4 verschillende modellen. Elk model is gecreëerd uit stalen buizen die een eeuwige pirouette lijken te draaien. In het centrum is plaats voor een schitterende lichtbron.

Levertijd +/- 1 week
Prijzen vanaf 925,-

De Pirouettes worden altijd geleverd met een stoffen kabel (zwart, 4m) en zijn standaard verkrijgbaar in vier maten. The World of JSPR kan ook de bijbehorende lichtbronnen aanbieden. Deze zijn van een mooi, groot formaat, dimbaar én verkrijgbaar in helder of goud glas.

Wij zijn mega trots op dit nieuwe familie-lid met de volgende afmetingen:

PIROUETTE I: HOOGTE: 40CM // DIAMETER: 80CM
PIROUETTE II: HOOGTE: 100CM // DIAMETER: 54CM
PIROUETTE III: HOOGTE: 55CM // DIAMETER: 54CM
PIROUETTE IV: HOOGTE: 45CM // DIAMETER: 120CM

Alle afbeeldingen zijn © eigendom van JSPR in samenwerking met Roberto Bogers (fotograaf) en Odile Wyers (model)

BewarenBewaren