In the spotlight: kunstplanten van Pols Potten 23 januari 2018 – Posted in: In the spotlight – Tags: , , , ,

Bij The World of JSPR bieden we niet alleen maar de collecties van JSPR aan, maar ook merken of producten die bijna net zo cool zijn. En zo af en toe zetten we één van die namen eens even lekker in the spotlight.  Vandaag is het de beurt aan het Nederlandse merk Pols Potten. Op internationaal gebied zetten zij de toon op het gebied van interieur en woonaccessoires. Opgericht in Amsterdam, in 1986 en naar eigen zeggen: subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wij noemen het een eigenzinnig merk met lef. Producten van Pols Potten zijn in één oogopslag te herkennen aan hun vaak opvallende, unieke, verrassende én stijlvolle uiterlijk. Dit geldt ook voor de collectie Kunstplanten die zij in 2017 lanceerden en sindsdien blijven uitbreiden met nieuwe items:

kunstplanten-kopen-pols-potten-fake-plants kunstplanten-kopen-pols-potten-fake-plants pols-potten-design-kopen-taro            pols-potten-design-kopenpols-potten-design-kopen-heliconia pols-potten-design-kopen-ginger  
Deze collectie van Pols Potten geeft het begrip kunstplant een totaal nieuwe betekenis. Het hebben van kunstplanten in je interieur is tegenwoordig niets meer om je voor te schamen. Super handig juist, wanneer je zelf geen groene vingers hebt, en bovendien zijn ze tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Houd je van kleur in huis? De collectie kunstplanten van Pols Potten geeft je de mogelijkheid om je (kunst)planten nog beter af te stemmen op de rest van het interieur door deze spectaculaire uitvoering in het zwart, blauw, roze, rood of zelfs zilver en goud!

pols-potten-design-kopen-fan-palm

pols-potten-design-kopen pols-potten-design-kopen

Elk lid van de Pols Potten familie komt met haar eigen kleuren mogelijkheden en let op, want dankzij hun niet zo bescheiden afmetingen zijn ze niet te missen! Natuurlijk zijn dit by far niet de enige producten van Pols Potten; Er is meer! The World of JSPR is officieel dealer van Pols Potten en daarom zijn wij in de positie om ook andere producten of collecties van dit label aan te bieden. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en dan regelen wij dat voor je ★!

Alle afbeeldingen: © eigendom van Pols Potten BewarenBewaren BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren