Nieuw jaar, nieuwe prijzen! 11 januari 2018 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

In de categorie best-sellers presenteren wij u: De Crown kroonluchter ontworpen door Grietje Schepers voor JSPR! Niet zo gek dat deze enorme kroonluchter een grote favoriet is onder onze bezoekers, je kunt er namelijk velen kanten mee uit!

Allereerst is de Crown kroonluchter verkrijgbaar in 18 kleuren (voor ieder wat wils dus!) en met haar niet zo bescheiden afmetingen (135 cm hoog, Ø 80 cm of 225 cm hoog, en Ø 135 cm) komt dit kroonjuweel zowel in huiselijke sferen als in projecten prachtig tot haar recht.

Grietje Schepers wist met haar Crown iedereen te verrassen door het evenbeeld van klassieke schoonheid, de kroonluchter, uit te voeren in een innovatief materiaal en een briljant snijpatroon. Het materiaal (Nylon met een pvc coating) zorgt ervoor dat de lamp ondanks haar grootte erg licht is van gewicht. Dit maakt niet alleen dat ze makkelijk op te hangen of te verplaatsen is, maar ook nog eens brandvertragend en waterafstotend (makkelijk bij het schoonmaken) is! Tenslotte zorgt het briljante snijpatroon voor een prachtig schaduwspel op de dichtstbijzijnde muren.

De Crown kroonluchter is dé blikvanger van elk interieur, dat zal zij in 2018 ongetwijfeld weer bewijzen. Maar bij een nieuw jaar horen ook nieuwe prijzen, en per 22 januari 2018 (ma) zullen de prijzen van de Medium en de Large Crown omhoog gaan.

Bestel daarom nu nog jouw Crown kroonluchter én ontvang er gratis een prachtige, dimbare lichtbron bij met code ‘LED’ (ter waarde van 29,50)! Stop deze wel even in je winkelmandje voordat je de code gebruikt. **LET OP: Deze actie is niet meer geldig!**

jspr-design-lamp-kopen-crown jspr-design-lamp-kopen-crown

jspr-design-lamp-kopen-crown 

Crown Medium: 635,-    |   vanaf 22 Januari: 695,-

 Crown Large: 1120,-       |   vanaf 22 Januari: 1179,-

Gratis verzending binnen NL en BE!

jspr-design-lamp-kopen-crown

Wil jij de producten van JSPR graag komen bekijken in de World of JSPR Showroom?
Maak een afspraak door contact op te nemen!
M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111

Fuutlaan 14C
5613 AB Eindhoven (Netherlands)
Ma t/m Vr (10:00-18:00)

BewarenBewaren