JSPR is gesloten tijdens de feestdagen 19 december 2017 – Posted in: News – Tags: ,

Ons kantoor is in de volgende periode gesloten voor de feestdagen:

Van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018

We zijn back in business vanaf 8 januari 2018 (maandag). E-mails zullen in de tussentijd sporadisch worden gecheckt en dringende e-mails zullen worden beantwoord. Voor al het andere: wij nemen contact met u op bij onze terugkeer op of na 8 januari. Bedankt voor uw begrip en we wensen u allen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Natuurlijk kunt u ten alle tijden online shoppen in onze web-store. Máár vanaf vandaag (19-12) zullen deze bestellingen niet meer op tijd uitgeleverd worden voor Kerstmis! Ook na Kerstmis kunnen levertijden afwijken vanwege het feit dat veel leveranciers nog gesloten zijn.