Vanaf nu verkrijgbaar bij The World of JSPR: Pantone © Deneb Drop Caps! 21 november 2017 – Posted in: News – Tags: , , , , , ,

Pantone® staat wereldwijd bekend als de standaard taal als het om het communiceren van kleuren gaat, bij ontwerpers, producenten en retailers. Naast het maken van kleurcoderingen, inspireert Pantone al meer dan vijftig jaar design professionals met hun producten, services en vooruitstrevende technologie als het om kleur expressie en creativiteit gaat.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij vanaf nu de Pantone Deneb drop cap pendants aanbieden in onze web-store. Deze simplistische pendants putten hun kracht uit de sterke Pantone kleuren waarin zij zijn uitgevoerd, de hoogwaardige en gedetailleerde kwaliteit én de briljante combinatie met de vintage lichtbronnen van Tivoli®.

Net gelanceerd, zijn deze pendants momenteel verkrijgbaar in zes prachtige kleuren:

De Deneb drop cap pendants maken het mogelijk om een subtiel kleuraccent aan een ruimte toe voegen wanneer er één wordt toegepast. Meerdere Deneb drop cap pendants bij elkaar kunnen écht een interieur compleet afmaken.

 

The World of JSPR levert de Deneb drop cap pendants inclusief een prachtige, vintage lichtbron van Tivoli. Deze hebben de perfecte afmeting van 9,5cm doorsnede en staan bekend om hun mooie, sfeervolle licht. Wissel deze later om voor een lichtbron naar keuze als je van afwisseling houdt.

Deneb drop cap pendants, vanaf 89,- (inclusief lichtbron)
Levertijd +/- 1 week
De Deneb drop caps worden standaard geleverd met een bijpassende stoffen kabel (3m) & plafondplaat en zijn momenteel verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Bekijk hieronder de product video⤵︎