SPOTTED: JSPR verlichting bij The Perception in het W Hotel (London, UK) 9 november 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , ,

Vrijdag 27 Oktober, 2017 ging de nieuwe bar van het W Hotel in London open. We weten allemaal dat de wereldberoemde W hotelketen bekend staat om haar geweldige concepten en interieurs, en we waren dan ook ontzettend enthousiast toen twee van onze verlichtingscollecties deze nieuwe venue mochten gaan sieren. The Perception is de naam van deze nieuwe happening: een cocktailbar/restaurant met heerlijke gerechtjes van niemand minder dan chef Magnus Reid.

Het interieur werd gedaan door Concrete (Amsterdam, NL) en zij wisten hun ideeën eerder al om te zetten in prachtige renderingen, zoals deze:

jspr-design-kopen-halo


Aurora’s en Halo’s boven het eet/lounge gedeelte


Aurora’s boven de DJ booth in het dans gedeelte

Na weken van hard werken mag het eindresultaat er zijn. The Perception is feestelijk geopend en er zijn inmiddels al een aantal spraakmakende events gehouden met bekende gasten, bekende dj’s en velen acts. Wist je bovendien, dat de Aurora lampen boven de DJ booth flitsende lampjes hebben die de hele nacht aan en uit knipperen voor het ultieme discotheek gevoel?! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inmense discobal die het stralend middelpunt vormt.

jspr-design-kopen-aurora

Toegegeven, het is niet bepaald om de hoek máár mocht er nu toch een tripje naar London in jouw agenda verschijnen dan zouden wij ten zeerste aanraden om hier een kijkje te nemen. Je kunt er terecht voor een hapje, drankje en/of een dansje. Reserveer nu via [email protected] of 0207 758 1060.

 

Alle afbeeldingen: © eigendom van Starwood Hotels 
Voor verdere informatie: W Lodon – Leicester Square – W Lounge Hotel Bar

 

BewarenBewaren