Dutch Design Week terugblik – 2017 2 november 2017 – Posted in: News – Tags: , , , , ,

JSPR kijkt terug op een succesvolle editie van de Dutch Design Week, vol leuke ontmoetingen, nieuwe collecties en enthousiaste reacties. Er was gezelligheid, er was interesse en we hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. Het lijkt wel alsof het elk jaar weer een beetje drukker is dan het jaar er voor.

We ontmoetten een hoop trouwe JSPR fans en klanten die regelmatig een kijkje in onze showroom komen nemen. Daarnaast hebben we een hoop nieuwe design liefhebbers mogen ontmoeten die we natuurlijk vaker terug hopen te zien.

Stilte voor de storm; Aurora, Diamond XXL, Jewels en Wall-Lines collecties in de JSPR showroom

Dit jaar toonden we naast een aantal welbekende collecties maar liefst drie nieuwe collecties waar we veel complimenten over hebben ontvangen. Allereerst de Pirouette collectie, een verlichtingscollectie die bestaat uit 4 verschillende modellen. Elk model is gecreëerd uit stalen buizen die een eeuwige pirouette lijken te draaien. In het centrum is plaats voor een schitterende lichtbron.

Pirouette collectie, binnenkort verkrijgbaar

JSPR’s oprichter en hoofdontwerper Jasper van Grootel is samen met een Eindhovense neon kunstenaar aan het experimenteren met neon verlichting. Daar zijn een aantal indrukwekkende armaturen uit voort gekomen die veel bekijks hadden tijdens de Dutch Design Week. Of de uiteindelijke collectie er nog steeds zo uit zal zien, is een verrassing. Wat denken jullie?

Neon verlichtingscollectie in de JSPR showroom

De derde collectie die we toonden was de Myllenna collectie die in veel opzichten een tegenhanger is van de industriële Pirouette collectie. Deze ronde kroonluchter met haar schitterende hangers is een klassieke schoonheid. Gecreëerd uit lichtgewicht aluminium, geanodiseerd is deze collectie verkrijgbaar in de prachtige kleuren goud, champagne, zwart, zilver en onze nieuwe kleur: brons.

Myllennia kroonluchter in de kleur brons,  Ø200 cm

Wij willen iedereen bedanken die ons is komen bezoeken, en de rest van jullie uitnodigen én aanraden om ook eens langs te komen in onze showroom. Extra leuk: onze werkplaats is ook toegankelijk voor bezoekers en dat maakt het mogelijk om écht een kijkje in de keuken te nemen van een verlichting designer.

World of JSPR Showroom – tijdens aangekondigde events of op afspraak
Fuutlaan 14C
5613 AB Eindhoven
Ma t/m Vr (10:00-18:00)
M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111
F  +31 (0) 847516979

Zie ook: Showroom