Dé interieurtrends van deze herfst/winter 25 september 2017 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , ,

Het is inmiddels 22 September geweest, en dat betekent dat het officieel herfst is! Hoog tijd dus, om jullie te voorzien van de nieuwste trends zodat jullie je interieur herst- en winterklaar kunnen maken. Wij zijn heel benieuwd welke trends vooral wél en welke niet door jullie gevolgd gaan worden.

Natural touch
Elk seizoen is er weer een selectie van natuurlijke materialen die volop gebruikt en toegepast wordt in ons interieur. Begin 2017 zagen we veel natuursteen en marmersoorten, net als tropische planten en bladeren. Dit najaar zien we daarentegen veel aardewerk, keramiek, beton maar ook touw en jute.


SISAL vloerkleed van Be Pure Home €149,- 

Warme herfst- en winterkleuren
Bij deze herfst- en winter trend hoort natuurlijk ook een warm kleurenpallet: bruintinten zoals beige en zandkleur; zwart en okergeel en zelfs terracotta! Zachte kussens en plaids, liefst met een velvet touch, maken hier samen een uitnodigend gebaar van. Bovendien staan deze tonen prachtig bij de verkleurende bladeren aan de bomen en de zon die zich toch nog af en toe laat zien en wat lager staat. Met deze ge-wel-dige bank van WOOOD houd je de zomer zelfs nog eventjes in huis.

 pols-potten-design-kopen-bullskinROCCO 2-zitsbank van WOOOD €499,-
Beige koeienhuid van Pols Potten €554,- 

GUBI collectie vanaf €529,00

Liefde voor beton
Wie houdt van contrast combineert de warme herfstkleuren met beton. Beton is neutraal en brengt zo rust in je interieur, maar is ook robuust en geeft een ruimte daarmee een stoer tintje. Gelukkig zijn er tal van manieren om beton te integreren in je interieur. Vooral in de keuken of badkamer staat een betonnen vloer, muur of plafond erg mooi. Maar gelukkig hebben wij ook een aantal topstukken met beton in onze collectie.

Broste-Copenhagen-design-kopen  Norr11-design-kopen-LineBENCH van BROSTE COPENHAGEN €399,-
LINE lamp van NORR11 vanaf €499,-    

It’s all in the details
Natuurlijk hoef je niet elk seizoen je complete interieur te updaten maar kun je met kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Wij helpen je daar graag bij met onze collectie woon-accesoires.

be-pure-home-design-kopen-knitwork

KNITWORK van BE PURE HOME €109,-
BUBBLES & BOTTLES van POLS POTTEN vanaf €247,50    

FLOWER CHAIR van DUTCHBONE €499,-
BOSS TABLE van DUTCHBONE €189,-