SPOTTED: Aurora’s in Sketch. Store (Maastricht, NL) 7 september 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , , , ,

Sketch. is een multi-brand store in een prachtig, monumentaal pand in hartje Maastricht. Je vindt hier dames- en herenkleding van verschillende toonaangevende, internationale merken. En kom vooral ook even een kijkje nemen voor het prachtige interieur.

Ontwerpbureau Reiters (ook gelokaliseerd in Maastricht) bood Sketch. het complete pakket van Identity design + Visual concept + Interior design + Styling + Branding t/m Communication, en dat deden zij jaloersmakend goed! Ze zeggen dan ook niet voor niets dat al het goede uit het zuiden komt.

 

De naam Sketch, die natuurlijk schets betekent, werd optimaal geïntegreerd in het interieur. Soms letterlijk, en soms subtiel doormiddel van het speelse lijnenspel dat terug te zien is in het interieur en in de communicatie.

Daarnaast is het de kleur PANTONE Blue 072. die Sketch haar identiteit geeft. Het is een prachtige kleur, die je overal terug ziet komen en bovendien een knipoog is naar de ouderwetse balpen waar al menig schets mee gemaakt is.

 

Wij zijn zeer vereerd dat Ontwerpbureau Reiters én Michelle en Luc van Sketch. Store kozen voor onze Aurora collectie om hun winkel te sieren.

De cirkelvormige Aurora is een ontwerp van JSPR’s hoofdontwerper én eigenaar Jasper van Grootel. Naar eigen zeggen, maakt de combinatie van geanodiseerd aluminium en retro kermislampjes dit ontwerp chique en tegelijkertijd speels. Het cirkelvormige, hemelse licht siert inmiddels al vele horeca gelegenheden zoals bars, restaurants en hotels maar komt overduidelijk ook in retail-sferen tot haar recht.

Voor de liefhebbers met wat meer ruimte: creëer een immens lichtobject door verschillende Aurora’s in of bij elkaar te hangen. Of: gebruik de Aurora als wand-armatuur met onze wall-brackets. Dit elegante armatuur is met haar vele mogelijkheden dan ook stiekem één van onze favorieten!

Verkrijgbaar in de kleuren goud/champagne/zilver en zwart en zeer binnenkort ook brons.

Alle afbeeldingen: © eigendom van fotograaf Guy Houben, Ontwerpbureau Reiters en Sketch. Store
Voor verdere informatie: Ontwerpbureau Reiters en Sketch. Store