Een fiets in de web-store?! 31 augustus 2017 – Posted in: News – Tags: , , , , , , , ,

Wij, van The World of JSPR, zijn een stelletje couchpotatoes. Simpelweg omdat we het heerlijk vinden om binnen te blijven en naar ons interieur te staren, vol met inspiratie voor restyling of her-inrichting. Maar ook interieur-ontwerpers moeten af en toe de deur uit (al is het maar om een pot verf of een rol behang te halen)! En hoe kunnen wij dat beter doen dan op deze übercoole electrische, opvouwbare fietsen van Postbike?!

De Postbike Fold combineert het comfort van een elektrische stadsfiets met de handigheid van een vouwfiets. De Fold is de ideale elektrische vouwfiets voor zowel stedelijk als recreatief gebruik. Perfect om in de trein, op vakantie of op de boot mee te nemen. De Fold heeft een modern uiterlijk en is voorzien van Shimano versnellingen (6 stuks). De lederen handvaten en zadel zorgen voor een luxe uitstraling én extra comfort.

 

De Postbike Fold is voorzien van een LG Lithium-ION accu, dezelfde technologie welke in de modernste elektrische auto’s wordt toegepast. De accu zit geïntegreerd in het frame en is zo onzichtbaar weggewerkt. Dat maakt je e-bike niet alleen super stevig, maar ook nog eens minder gevoelig voor diefstal. De accu is gemakkelijk uitneembaar en bovendien voorzien van een USB-aansluiting, je kunt dus tijdens het fietsen je mobiele telefoon opladen!

De krachtige achterwielmotor kent geen grenzen. De motor levert een pittige ondersteuning van 35 Nm en is voorzien van een vrijloop. Hierdoor fiets je ook zonder ondersteuning zeer licht en zonder weerstand.

Wij reden met de Postbike Fold deze zomer door de bergen van Luxemburg (omgeving Vianden), langs de kastelen van de Dordogne streek in Frankrijk, en tussen de wijngaarden van de Moezel in Duitsland. Met een volle accu reden we gemakkelijk 50km door de bergen (dus op standje high) en bij terugkomst was de accu nog steeds niet helemaal leeg. Vooral op hellingen is de fietsondersteuning onmisbaar; deze werkt zo fijn dat het verleidelijk is om deze continu aan te zetten. Het opvouwen gaat mega snel en gemakkelijk, de fietsjes zijn licht genoeg om goed op te kunnen tillen. En ook niet onbelangrijk: ze zijn prachtig. We kregen er veel complimenten over tijdens onze JSPR Campertour.


Bekijk de promovideo van Postbike hier!
Shop de Postbike Fold hier!