SPOTTED: 3 JSPR collecties in het PSV Stadion! 19 juli 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , , , ,

Een van de meest recente projecten die we hebben afgerond, was er een in onze eigen thuishaven: Eindhoven. Dit project, in het prachtige en welbekende PSV voetbalstadion, noemen wij dan ook een thuiswedstrijd.

In een prachtige ruimte op de begane grond van het stadion, werd Kick Offices gelanceerd. Zij bieden inspirerende en flexibele werkplekken aan, aan ondernemers. De uniek ingerichte werkomgeving is compleet op maat gemaakt, zodat ondernemers in stijl kunnen werken en hun gasten kunnen ontvangen. Een professionele omgeving met een huiselijke sfeer waar je je direct prettig voelt.


Crown kroonluchter van JSPR

Wanneer je een werkplek huurt bij Kick Offices, kun je er op rekenen dat je compleet ontzorgd wordt. De werkplekken zijn niet alleen tot in detail ingericht, er is ook een host aanwezig om gasten te ontvangen. Deze host beschikt bovendien over enkele barista skills en kan dus de heerlijkste koffie klaarmaken voor jou én je bezoekers. Overigens gebeurt dat onder het sprankelende licht van onze XXL Diamonds.


XXL Diamonds van JSPR

Het prachtige, moderne PSV stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het Philips Stadion geldt als één van de mooiste voetbalstadions van Nederland, onder meer vanwege de goede faciliteiten voor de pers en voor zakelijke relaties.


Aurora’s van JSPR

Het complete interieur werd gedaan door LOVD Interiors. Zij geven interieuradvies en doen maatwerk, meestal gebaseerd op eigen designs (”lovd ones”). LOVD Interiors beschikt over een uitgebreid machinepark met ervaren interieurbouwers die streven naar kwaliteit en perfectie. Dat is zeker terug te zien aan het resultaat van dit project. Wij danken LOVD Interiors voor het toepassen van maar liefst drie JSPR collecties en hopen op nog meer van dit soort mooie samenwerkingen.

Alle afbeeldingen: © eigendom van LOVD Interiors B.V. en Kick Offices
Voor verdere informatie: contact LOVD / contact Kick Offices