SPOTTED: Aurora’s bij Vyta a Villa Borghese 27 juni 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , , , ,

VyTA Santa Margherita, ingericht onder leiding van COLLIDANIELARCHITETTO is gelegen in Rome’s Casa del Cinema (beter bekend als House of Cinema) in Villa Borghese, het bruisend centrum en tevens een 17e eeuws Italiaans meesterwerk. Het betreft een gloednieuw Italiaans café, bakkerij en verfijnd restaurant op de begane grond.

Architecte Daniella Colli bleef trouw aan de originele bestemming van het gebouw door een filmhuis-thema door te voeren. In haar eigen woorden ”is de pixel de ster” in dit concept. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de pixel-achtige wanddecoratie, afbeeldingen van Italiaanse acteurs/iconen uit ‘Dolce ‘Vita’ aan de wand en natuurlijk de retro lampjes uit onze eigen Aurora lampen, die doen denken aan de klassieke kleedkamer spiegels.

Rauwe materialen werden gebruik voor dit interieur, zoals geborsteld hout, staal en marmeren vloeren – een perfecte combinatie van rijke én industriële materialen. En zelfs aan de kleinste details werd gedacht. Zo liggen er kranten en boeken over filmhuizen in de koffiehoek.

 

Wij zijn erg vereerd dat zowel onze Aurora lampen als onze Diamond lampen werden geplaatst in dit prachtige project dat we graag met jou delen.

Ben jij een professioneel en heb jij je laten inspireren door dit project? Weet dat je altijd contact op kunt nemen met onze b2b afdeling. Laat ons even weten in welke collectie(s) je geïnteresseerd bent en voor hoeveel items je graag een offerte zou zien. Meestal krijg je dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte toegestuurd. Klik hier

Alle afbeeldingen: © eigendom van COLLIDANIELARCHITETTO
Voor verdere informatie: contact COLLIDANIELARCHITETTO