Terug op voorraad: De Sketch collectie van JSPR! 21 juni 2017 – Posted in: News – Tags: , , , , , , ,

Vandaag is het 21 juni, de dag dat de zomer officieel begint! En hoe toepasselijk, uitgerekend vandaag werd de nieuwe voorraad Sketch buitenstoelen (en krukjes!) bij ons magazijn afgeleverd. We hebben ze meteen een mooi plekje gegeven in onze showroom, waar ze te bekijken zijn. Hoe zou jij deze unieke stoelen stylen op jouw balkon of terras?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
De Sketch items ziet eruit alsof deze in een spontane bui geschetst is door ontwerper Bo Reudler; maar de verfijndheid, functionaliteit en comfort van het ontwerp doen deze gedachte tegenspreken. De collectie trok veel aandacht tijdens de Designweek in Milaan (Salone del Mobile) in 2016, toen het hele Palazzo Turati plein werd ingericht met deze meubelstukken, tezamen met duizenden Hollandse tulpen.

De collectie bestaat uit een stoel (met of zonder armleuningen), een kruk en een lamp welke allemaal dezelfde speelsheid en vrolijkheid uitstralen. Deze stalen meubels zijn perfect om zowel binnen als buiten te gebruiken én ze zijn ook nog eens op te stapelen.

 

De Sketch meubelstukken zijn verkrijgbaar in de vier sprankelende kleuren die op de afbeeldingen te zien zijn. Licht blauw, Olijfgroen, Fel geel en Anthracite. Het materiaal is erg onderhoudsarm, want dat is natuurlijk wel zo makkelijk! Deze items kunnen binnen enkele dagen, gratis bij jou worden bezorgd.

jspr-design-kopen-sketch   jspr-design-lamp-kopen-sketch

jspr-design-stoel-kopen-sketch jspr-design-kopen-sketch

Wil je een afspraak maken om deze meubels -of andere producten van JSPR- te komen bekijken? Wij raden dan aan om van te voren even contact met ons op te nemen over uw bezoek! Doe dat via e-mail of geef ons een belletje.

M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111