In the spotlight: DutchBone 7 juni 2017 – Posted in: In the spotlight – Tags: , , , ,

Bij The World of JSPR bieden we niet alleen maar de collecties van JSPR aan, maar ook merken of producten die bijna net zo cool zijn. En zo af en toe zetten we één van die namen eens even lekker in the spotlight. 

Vandaag is het de beurt aan het Nederlandse merk DutchBone, en dus zou je denken dat we lekker dicht bij huis blijven. Niets is echter minder waar. Hoewel de naam anders doet vermoeden, laat het Nederlandse designteam van DutchBone zich inspireren door de stijlen, sferen en materialen van landen over de hele wereld. Wanderlust (het graag willen reizen en de wereld willen zien) is dan ook het kernwoord voor dit merk en hun bijbehorende collectie.

Het designteam van DutchBone ondernam naar eigen zeggen tripjes naar alle hoeken van de wereld, op zoek naar inspiratie voor hun collectie. Onderweg kwamen ze tot de conclusie dat sophisticated chic dé trend van het moment is. Denk aan donkere kleuren, zachte materialen, kussens in verschillende prints met veel goud. Om dit het beste in je interieur te blenden raden zij aan de kleuren okergeel, donker groen, donkerblauw en oudroze te gebruiken. Okergeel past bovendien weer geweldig bij fluweel, ook een trend van nu. Van behang of een groot schilderij aan de wand zijn ze bij DutchBone ook fan.

Bij The World of JSPR houden we wel van eigenzinnige merken. Dat je de handtekening van een ontwerper of label direct herkent in de producten die worden gelanceerd. Bovendien vinden wij de producten van DutchBone erg goed passen bij JSPR qua materiaal/keur-keuze en stijl.

Natuurlijk zijn dit by far niet de enige producten van DutchBone; Er is meer! The World of JSPR is officieel dealer van DutchBone en daarom zijn wij in de positie om ook andere producten of collecties van dit label aan te bieden. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en dan regelen wij dat voor je ★!

www.dutchbone.com