Een award winnend project! 19 mei 2017 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , , , , , , ,

Iets meer dan een jaar geleden opende het Post-Plaza hotel in Leeuwarden (NL) opnieuw haar duren na een renovatie die meer dan negen maanden duurde! De uitbreiding resulteerde in 42 extra hotel kamers and 4 prachtige vergader-ruimtes die allemaal worden geprezen om hun mooie interieur en fijne sfeer. Maar de plek waar je écht wilt zijn is het vernieuwde en geweldige Grand Café. Dankzij de interieur-ontwerpers van STARS design (NL), ontvangt dit project nominatie na nominatie voor zowel nationale als internationale awards!


Aurora verlichting collectie van JSPR, Interieur design door STARS Design
……………………………………………………………………………………………………………………….

Voor het Grand Café van het hotel werd onze Aurora collectie gekozen, welke een échte JSPR klassieker is geworden. Gemaakt van geanodiseerd aluminium zijn deze ringen te verkrijgen in vier verschillende kleuren en maten van 1 tot 7 meter! Je vindt ze ook in de vergader-ruimtes (kleur: champagne)


Aurora verlichting collectie van JSPR, Interieur design door STARS Design
……………………………………………………………………………………………………………………….

Naast onze prachtige Aurora’s, siert ook onze Crown kroonluchter nu bijna elke hotelkamer en heeft dan ook al menig bezoeker doen verblijden. Grietje Schepers weet met haar Crown iedereen te verrassen door het evenbeeld van klassieke schoonheid, de kroonluchter, uit te voeren in een briljant snijpatroon en een innovatief materiaal. Door de zowel klassieke als moderne elementen komt dit ontwerp tot zijn recht in veel verschillende omgevingen en door de niet zo bescheiden afmetingen (135cm en 225cm) is dit armatuur niet te missen en een echte eye catcher!


Crown kroonluchter van JSPR, Interieur design door STARS Design
……………………………………………………………………………………………………………………….

Wanneer ga jij de nacht spenderen in het Post-Plaza Hotel?! Boek hier!