SPOTTED: Diamonds bij Lünnetta Eyewear 10 mei 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , , ,

Brillenzaken. Extreem gave brillenzaken. Dat is waar het Duitse bedrijf Concept-S zich in gespecialiseerd heeft. Over de hele wereld implementeren zij hun nieuwste trends en ideeën op het gebied van shopdesign en brilpresentatie. Dankzij hen is Panama nu een bijzonder adresje rijker: Lünnetta Eyewear Gallery, gevestigd in de Star Plaza Mall in Costa del Este. In deze prachtige nieuwe brillenzaak kunnen liefhebbers hun ogen te kost doen aan een extreem gave collectie (zonne-)brillen, onder het hemelse licht van onze eigen Diamond lampen!

Kijk je met ons mee naar de prachtige beelden van deze nieuwe brillenzaak waar onze Diamond lampen hangen te stralen?

Lünnetta Eyewear Gallery toont in haar nieuwe zaak de meest toonaangevende brillenontwerpen van ontwerpers over de hele wereld. Alle exemplaren worden handgemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Concept-S koos in dit geval voor veel houten elementen, afgewisseld met een contrasterend behang en stalen verlichting. Deze Diamond verlichtings-collectie is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren (zwart en goud) en drie verschillende maten. Dit project laat zien hoe prachtig de gouden kleur is, en hoe deze goed gemixed kan worden met de zwarte Diamonds.. Wij worden hier erg blij van ♡!

Voor iedereen die van diamanten houdt (en dat doen we toch allemaal, of niet?) kwam dit ontwerp van Sylvie Meuffels als een geschenk uit de hemel vallen. De Diamonds Original zijn de perfecte combinatie van het rijke gevoel van een diamant en de industriële sfeer die terugkomt in het stalen lijnenspel. Verkrijgbaar in drie verschillende vormen én twee verschillende kleuren is dit ontwerp eindeloos te combineren en is het mogelijk een eigen landschap van licht te creëren.

Heb jij onze ontwerpen ergens gespot? Laat het ons dan weten, vinden wij alleen maar leuk. Tag je foto’s met #JSPR of stuur ons een mailtje. Wie weet zie jij dan binnenkort jouw foto’s op één van onze social media kanalen of hier op de blog!

jspr-design-lamp-kopen-diamond-original jspr-design-lamp-kopen-diamond-original

Foto’s via Concept-S Ladenbau und Objektdesign GmbH
Project: Lünnetta Eyewear Gallery, Star Plaza Mall, Costa del Este, Panama City, Repubic of Panama