In the spotlight: Gubi 17 maart 2017 – Posted in: In the spotlight – Tags: , , , , ,

Bij The World of JSPR bieden we niet alleen maar de collecties van JSPR aan, maar ook merken of producten die bijna net zo cool zijn. En zo af en toe zetten we één van die namen eens even lekker in the spotlight. 

Vandaag is het de beurt aan Gubi, een Deens merk dat in 1967 werd opgericht door Gubi en Lisbeth Olsen. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door hun toegewijde zoons Jacob en Sebastian. Zij halen hun inspiratie uit de échte design iconen van vroeger en nu en proberen hun eigen collecties minstens net zo veel allure te geven. Schatzoekers noemen ze zichzelf ook wel. Wat ons betreft zijn ze een behoorlijk eind in de goede richting want daar was ‘ie opeens: de Beetle chair! Ontworpen door GamFratesi voor Gubi duikt deze prachtige combinatie tussen Deens en Italiaans design overal om ons heen op.

Wat betreft het onderstel en de bekleding van de stoel biedt Gubi een uitzonderlijk ruime keuze uit verschillende stof- en leersoorten in vele verschillende kleuruitvoeringen. De ene mogelijkheid nog mooier dan de andere maar oh jongens, dat maakt het voor ons niet zo gemakkelijk!

Wij hebben dan ook een selectie gemaakt van Beetle chairs die direct online te bestellen zijn. Zit jouw favoriete kleur hier niet tussen? Neem dan even contact op met ons, wij kunnen namelijk alle mogelijkheden aanbieden op aanvraag.

En om de keuze dan gewoon eventjes nog moeilijker te maken, kwam Gubi ook nog met een droom van een fauteuil. De Beetle lounge chair is natuurlijk een prachtige aanvulling op de ”gewone” Beetle chair.

Het interieur-plaatje is natuurlijk pas helemaal compleet met de matchende barstoelen in de Beetle serie. Toegegeven, het mag allemaal wat kosten als je zo’n setje bij elkaar wil sparen. Daarom vinden wij het ook zo fantastisch dat de mogelijkheden tussen de verschillende bekledingen en onderstellen eindeloos zijn. Deze collectie valt hoe dan ook te matchen met jouw interieur en zo voorkom je dat je direct de hele Beetle familie in huis hoeft te halen, al zou dat wel erg leuk zijn…

Dit zijn alle standaard velours kleuren die Gubi in samenwerking met The World of JSPR aanbiedt.

Ronde spiegels zijn awesome! Liefst een beetje vintage (leer) maar met een vleugje chique (messing details). Deze Adnet spiegel is eveneens een fantastisch design stuk dat ook nog eens functioneel is. Verkrijgbaar in drie verschillende formaten en twee verschillende kleuren past dit ontwerp geweldig tussen de trends van nu. Deze afbeeldingen laten ook nog eens zien dat ronde spiegels écht niet alleen maar op de badkamer of de schouw tot hun recht komen.

Natuurlijk zijn dit by far niet de enige collecties van Gubi; Er is meer! The World of JSPR is officieel dealer van Gubi en daarom zijn wij in de positie om ook andere producten of collecties van dit label aan te bieden. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en dan regelen wij dat voor je ★!