10 X De mooiste producten met natuursteen! 8 maart 2017 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , ,

Bianco, Carrara, Nero Marquinia… het klinkt allemaal even geweldig. Wat deze termen met elkaar gemeen hebben? Het zijn allemaal prachtige namen voor een nog mooiere soort natuursteen.

Het moge duidelijk zijn dat de interieur-trend, waarbij men natuursteen (voornamelijk marmer) in het interieur toepast voorlopig nog niet over is. Marmeren vloeren zijn met name populair in de badkamer en keuken. Niet gek, want je kunt ze gemakkelijk onderhouden. Wat betreft de rest van het interieur gaat deze trend hand in hand met zowel moderne als klassieke stijlen. Denk bijvoorbeeld aan de koper- en messing accessoires die overal opduiken en de cactustrend, die natuurlijk prachtig afsteekt tegen elk glanzend materiaal. Natuursteen sluit hier perfect op aan en wordt door steeds meer toonaangevende designmerken aan de collecties toegevoegd.

Kijk hieronder mee naar de mooiste producten met natuursteen. Oh ja, en ze zijn ook nog eens allemaal verkrijgbaar via The World of JSPR.

Laten we maar direct van start gaan met de koning onder de marmeren tafels: de Marble King van het merk Zuiver. Strak, glanzend, maar ook lekker retro qua vormgeving. Bovendien zijn wij mega fan van ronde tafels op het moment! Kortom, wij waren direct verkocht bij het zien van deze beauty.

Zie jij daar ook die geweldige vaas op tafel staan? De Fajen vaas van het merk Zuiver is perfect wanneer je een accent van je marmeren badkamer of keuken terug wilt laten komen, elders in je interieur. Maar het hebben van marmeren elementen is zeker geen must, laat bovenstaande afbeelding zien. Eigenlijk komt deze vaas overal prachtig tot haar recht en wij vinden het dan ook een steengoed item 😉

Ook Pols Potten is de marmertrend niet ontgaan. Deze Pentagon bijzettafel is een combinatie van de mooiste trends van dit moment: de hexagon zeshoek, een marmeren blad en een stalen, grafisch onderstel.  Dit ontwerp van Pols Potten mist alleen nog jouw mooiste accessoires er op om het plaatje compleet te maken!

Deze Trust lamp van Zuiver staat niet in de webshop, maar is wel via ons te verkrijgen! Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] ?

Je hoeft geen trendvolger of -watcher te zijn om van een drankje te houden. Deze trolley (Mil) is niet alleen erg handig ingedeeld maar ook nog eens een prachtig meubelstuk. Op het marmeren tafelblad kunt u glazen en ander servies tentoonstellen en onder het tafelblad is er plaats voor diverse flessen wijn in de lederen banden. Ook handig: onder het tafelblad bevindt zich nog een plank waar u bijvoorbeeld geopende flessen op kunt plaatsen. En mogen we even een momentje voor die prachtig groene kleur steen?! 

Wat een elegant tafeltje, deze Marble Power. Gemaakt van marmer met een slank onderstel van staal. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten, is dit ontwerp perfect als bijzet- of koffietafel!

Deze Marble time clock van Zuiver staat niet in de webshop, maar is wel via ons te verkrijgen! Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] ?

De Boss bijzettafel van Dutchbone combineert een geometrische ijzeren frame met een groen marmeren tafelblad voor klasse en stijl! Door het open onderstel oogt deze side table zeer ruimtelijk en door het natuurproduct marmer te gebruiken wordt elke Boss uniek. Gebruik dit ontwerp als bijzettafel of als salontafel.

Het allermooiste aan natuursteen? Wat ons betreft is dat het feit dat élk stukje anders is. Neem bijvoorbeeld deze kaarsenhouders van het merk Dutch Bone. Deze Gem’s zijn stuk stuk voor anders en dat maakt elk item uniek.


Welke collectie is jouw favoriet?!