SPOTTED: Aurora’s in Weber’s Restaurant 28 februari 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , ,

Bern (Zwitserland) is een bijzonder adresje rijker: Weber’s Restaurant. In dit prachtige nieuwe restaurant kun jij even een partijtje uitrusten tijdens of na het shoppen, het bevindt zich namelijk te midden van een winkelcentrum. Met ongeveer 100 vierkante meter biedt dit pareltje een plek aan 50 gasten tegelijk. Het design van dit restaurant werd gedaan door het bedrijf Dioma AG en zij probeerden naar eigen zeggen zowel gezelligheid als functionaliteit in dit ontwerp met elkaar te combineren. Het moest een prettige ontmoetingsplek worden voor bezoekers van het winkelcentrum en daarom gemakkelijk te herkennen van ver- of buitenaf. Warm, Scandinavisch en rijke materialen waren de drie pijlers voor dit project.

Kijk je met ons mee naar de prachtige beelden van dit nieuwe restaurant waar onze Aurora lampen hangen te stralen?

1. Webers restaurant

3. Webers restaurant

In Januari 2017 openden de deuren van Weber’s Café dat zich naast de modezaak Weber’s Mode bevindt; Die naam is dus niet geheel ontoevallig. Vanwege de goud/gele kleuren die overal terug te zien zijn in het interieur, koos interieurontwerper Dioma AG voor de champagne kleurige Aurora’s van JSPR. Deze collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (zwart, goud, champagne en zilver) waarbij zwart toch wel de favoriet is bij veel kopers. Dit project laat zien hoe prachtig de champagne kleur is, en hoe deze kleur het ontwerp nét even wat zachter maakt. Wij worden hier erg blij van ♡!

2. Webers restaurant

4. Webers restaurant

De cirkelvormige Aurora is een ontwerp van JSPR’s hoofdontwerper én eigenaar Jasper van Grootel. Naar eigen zeggen, maakt de combinatie van geanalyseerd aluminium en retro kermislampjes dit ontwerp chique en tegelijkertijd speels. Het cirkelvormige, hemelse licht siert inmiddels al vele horeca gelegenheden zoals bars, restaurants en hotels maar komt overduidelijk ook in zakelijke sferen goed tot haar recht.

5. Webers restaurant

Heb jij onze ontwerpen ergens gespot? Laat het ons dan weten, vinden wij alleen maar leuk. Tag je foto’s met #JSPR of stuur ons een mailtje. Wie weet zie jij dan binnenkort jouw foto’s op één van onze social media kanalen of hier op de blog!

design-lamp-kopen-aura-aurora-jspr

jspr-design-lamp-kopen-aurora-aura

Foto’s via Dioma AG