Onze meest recente projecten! 16 februari 2017 – Posted in: News – Tags: , , , , , , ,

De laatste tijd zijn onze producten in een aantal hele gave projecten geplaatst die we maar al te graag met jullie delen! Van hotel-lobby’s en restaurants, tot memberclub’s en gedecoreerde events, onze collecties hebben bewezen veelzijdig te zijn in de vele verschillende locaties die zij doen oplichten.

In de nieuwe memberclub van Twickenham Studios (London, UK), koos architecten&design bureau Barbarella voor onze Aurora lampen. Volgens hen moest deze memberclub een klassieke stijl uitstralen met een knipoog.

barbarella design 4

barbarella design 1

Aurora collection by JSPR, interior design by Barbarella, Photo by Marcin Noga ……………………………………………………………………………………………………………………….

In Enschede (Nederland) werden onze Wall-Line en Framed collecties gekozen om de hotel lobby van het Van der Valk Hotel op te lichten. Beide collecties zijn voornamelijk geïnspireerd op de Aurora collectie die een echte JSPR klassieker is geworden. Gemaakt van geanodiseerd aluminium en afgewerkt met retro kermis (led)lampjes, geven deze Wall-Lines hetzelfde hemelse licht, maar bieden hun eigen functionaliteit vanwege de lineaire vorm die het mogelijk maakt om de kenmerken van elke ruimte te accentueren.

1 JSPR-Framed-VdV Enschede-4

1. JSPR-Lines-VdV Enschede-1b

Framed collection and Wall line collection by JSPR
……………………………………………………………………………………………………………………….

De XXL Diamond collectie (custom made in goud!) verschenen in de tweede locatie van Bel-Air Feel Good Fast Food in London (UK)! Fettle Design Studio deed daar de inrichting en maakte het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Dit diamantvormige ontwerp van Sylvie Meuffels is inmiddels erg geliefd en welbekend. De komst van de XXL variant was dan ook een logische volgende stap. Voor wie de ruimte en het lef heeft om een schitterend statement te maken is dit prachtige ontwerp (waarbij de grootste variant maar liefst 175 cm hoog is!) op het lijf geschreven. Because who said size doesn’t matter?

diamond xxl 1

diamond xxl 4

Diamonds XXL collection by JSPR, Interior design by Fettle Design ……………………………………………………………………………………………………………………….