10 X de mooiste plaatjes van onze Diamonds! 26 januari 2017 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , , , ,

”Diamonds are forever” zeggen ze altijd, en dat is zeker wat wij ook verwachten van onze eigen Diamond collectie. De afgelopen jaren heeft deze verlichtingscollectie zich bewezen als zijnde tijdloos, veelzijdig maar bovenal: zeer geliefd! Vandaag delen we de mooiste plaatjes waar onze Diamond lampen op te zien zijn!

Allereerst schreeuwen industriële interieurs zoals lofts gewoon om stalen lijnen en geometrische vormen. Maar zelfs dan komen de Diamonds nog steeds prachtig tot hun recht temidden van moderne keukens en klassieke visgraad-vloeren, zoals dit Amsterdamse appartement laat zien⤵︎

diamonds - amsterdam house

1. coffeeconceptsamsterdam8

Maar ook als je van een meer Scandinavische stijl houdt, weet dan dat diamantvormen en staal ook daar prachtig tot hun recht komen. We hebben dan ook veel klanten uit Scandinavië.

1. scandinavion home

1. diamonds bw

Voor iedereen die van diamanten houdt, kwam het ontwerp van Sylvie Meuffels voor JSPR als een geschenk uit de hemel vallen. Josh Veldhuizen (Model en eigenaar van fashion label Josh V) moet hetzelfde gedacht hebben toen ze recentelijk haar nieuwe kantoorpand / showroom vol hing met deze mooie lampen die zo mooi staan bij de marmeren elementen.

Schermafbeelding 2017-01-24 om 16.57.26

De koperen Diamonds zijn momenteel niet verkrijgbaar via de webshop, maar wel op aanvraag. Stuur ons een mailtje en we gaan ons best doen voor je.

Schermafbeelding 2017-01-24 om 16.57.01

Enkel bij The World of JSPR zijn de originele Diamonds verkrijgbaar in A-kwaliteit en inclusief de bijpassende plafondplaatjes. We krijgen daar heel veel vragen over.

1. image 2

En wat combineert er beter met staal dan staal, staal en nog meer staal! Dit leuke plaatje werd volledig gestyled door de Duitse VT Wonen en laat zien hoe verschillende soorten en kleuren staal met elkaar gecombineerd kunnen worden.

diamonds by vt wonen

1. golden diamond

En dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste plaatje van deze blogpost. Wederom een perfect gedecoreerd event door Koolhaas Concepts, een Nederlands bedrijf dat de aankleding doet en concepten bedenkt voor evenementen. Ze hebben zichzelf wederom overtroffen met dit schitterende event⤵︎

koolhaas concepts

Heb jij onze Diamonds ergens gespot? Laat het ons dan weten, vinden wij alleen maar leuk. Tag je foto’s met #JSPR of stuur ons een mailtje. Wie weet zie jij dan binnenkort jouw foto’s op één van onze social media kanalen of hier op de blog!