SPOTTED: Crowns bij Koolhaas Concepts event 18 januari 2017 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , , ,

In de blogpost van 28 December werd al verteld dat wij lang niet altijd met eigen ogen te zien krijgen waar onze producten komen te staan of hangen. Dat heeft te maken met de grote afstanden die onze producten soms moeten afleggen om bij hun nieuwe eigenaar te komen. Eenmaal aangekomen worden er lang niet altijd foto’s gemaakt van het eindresultaat, bijvoorbeeld omdat het gaat om privé verblijven. Daarom zijn we enorm blij als we wél projectfoto’s van klanten mogen ontvangen, of JSPR fans ons wijzen op prachtbeelden op social media of elders op het internet.

Zo stuitten wij op de projectfoto’s van Koolhaas Concepts, een Nederlands bedrijf dat totaalconcepten ontwikkelt voor de aankleding van evenementen. Voor wie een bruiloft, bedrijfsborrel, tuinfeest of iets dergelijks in het verschiet heeft, Koolhaas Concepts maakt er gegarandeerd een sprookje van! Om jullie te inspireren en een idee te geven hoe de Crown kroonluchter van JSPR óók gestyled kan worden, delen wij de volgende beelden maar al te graag met jullie.CROWN 3

CROWN 2 CROWN 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grietje Schepers wist met haar Crown iedereen te verrassen door het evenbeeld van klassieke schoonheid, de kroonluchter, uit te voeren in een briljant snijpatroon en een innovatief materiaal. Door de zowel klassieke als moderne elementen komt dit ontwerp tot zijn recht in veel verschillende omgevingen en door de niet zo bescheiden afmetingen (135cm en 225cm hoog) is dit armatuur niet te missen en een echte eye catcher!

jspr-design-lamp-kopen-crown

jspr-design-lamp-kopen-crown

Heb jij onze ontwerpen ergens gespot? Laat het ons dan weten, vinden wij alleen maar leuk. Tag je foto’s met #JSPR of stuur ons een mailtje. Wie weet zie jij dan binnenkort jouw foto’s op één van onze social media kanalen of hier op de blog!