SPOTTED: Aurora’s bij Kreissparkasse Groß-Gerau (Duitsland) 28 december 2016 – Posted in: Spotted – Tags: , , , , , ,

Door de jaren heen hebben het internet en de digitale technologie zich enorm ontwikkeld. Dit heeft ertoe geleid dat de afzetmarkt voor ontwerpers drastisch is veranderd. Niet alleen consumenten, maar ook zeker professionals zoals architecten en interieurontwerpers draaien hun hand niet meer om voor een aankoopje in het buitenland. Waanzinnig vinden wij het natuurlijk om te merken dat zelfs helemaal in Dubai of bijvoorbeeld New York, onze ontwerpen worden opgemerkt en ook daar op menig verlanglijstje staan. Desalniettemin is het wel jammer dat we hierdoor vaak het eindresultaat niet met eigen ogen kunnen bekijken. Daarom zijn we enorm blij als we projectfoto’s van klanten mogen ontvangen, of JSPR fans ons wijzen op prachtbeelden op social media of elders op het internet.

Zo stuitten wij op de projectfoto’s van Bredt und Partner die het kantoorpand van Kreissparkasse Groß-Gerau in Duitsland inrichtten. Om jullie te inspireren en een idee te geven hoe de Aurora-lampen van JSPR óók gestyled kunnen worden, delen wij deze beelden natuurlijk maar al te graag met jullie.

private-banking-bredt-und-partners

private-banking-bredt-und-partners

private-banking-bredt-und-partner

De cirkelvormige Aurora is een ontwerp van JSPR’s hoofdontwerper én eigenaar Jasper van Grootel. Naar eigen zeggen, maakt de combinatie van geanalyseerd aluminium en retro kermislampjes dit ontwerp chique en tegelijkertijd speels. Het cirkelvormige, hemelse licht siert inmiddels al vele horeca gelegenheden zoals bars, restaurants en hotels maar komt overduidelijk ook in zakelijke sferen goed tot haar recht.

jspr-design-lamp-kopen-aurora-aura jspr-design-lamp-kopen-aurora-aura

Heb jij onze ontwerpen ergens gespot? Laat het ons dan weten, vinden wij alleen maar leuk. Tag je foto’s met #JSPR of stuur ons een mailtje. Wie weet zie jij dan binnenkort jouw foto’s op één van onze social media kanalen of hier op de blog!