10 X De mooiste lampen voor boven de eettafel! 16 december 2016 – Posted in: Inspiration – Tags: , , , , ,

Hooray Hooray! The holidays are on their way! De kerstboom staat bij iedereen ongetwijfeld al te stralen, de stapel kerstcadeaus die er onder ligt wordt met de dag groter en langzaam maar zeker wordt het buiten steeds kouder (en hopelijk ook snel witter!). Het is bijna kerstmis, dus bijna tijd voor uren lang tafelen met vrienden en familie. Wat hangt er dit jaar boven jouw eettafel? Om alvast een beetje in de stemming te komen; hier 10 x de mooiste lampen voor boven de eettafel. Oh ja, en ze zijn ook nog eens allemaal verkrijgbaar bij The World of JSPR.


Diamonds Original by JSPR

cloche-rf-objects

Cloche lamp by RF Objects

soleil-noir-vibia

Soleil Noir by Luceplan

aurora-jspr

Aurora by JSPR

compendium-luceplan

Compendium by Luceplan

flamingo-vibia-2

Flamingo by Vibia

Diamonds XXL by JSPR

mesh-luceplan

Mesh by Luceplan

wireflow-vibia-3

Wireflow by Vibia

crown-jspr

Crown by JSPR