Feestelijke kleuren voor de CROWN 30 november 2016 – Posted in: News – Tags: , , , ,

Met de feestdagen voor de deur zijn we druk bezig om de leukste cadeaus te verzamelen. Maar heb je ook over je interieur nagedacht? Op zoek naar een echte eye-catcher voor boven de dinertafel? En ga je voor kerst met een gouden randje voor een extra warme sfeer? Kies dan voor de koninklijke Crown kroonluchter van JSPR! Met haar niet zo bescheiden afmetingen (135cm en 225cm) is dit ontwerp niet te missen.

Chic, stijlvol en verrassend tegelijk: dit jaar kun je ook kiezen voor de kleuren Champagne en Koper. Hoe toepasselijk is de feestelijke kleur Champagne nu we richting de jaarwisseling gaan? Daarnaast is koper al een tijdje een interieur-trend; Koper is dan ook mooi te combineren met zwart, wit en grijstinten. Beide kleuren brengen warmte en een feestelijke sfeer in huis! Welke is jouw favoriet?