WORLD OF JSPR: Living the brand 22 oktober 2016 – Posted in: News – Tags: , , , , , , ,

Ja hoor, we zijn online! Droom jij al tijden weg bij onze ontwerpen maar had je geen idee waar of hoe je ze kon bemachtigen? Dan komt the World of JSPR voor jou als geroepen. Onze missie is om van JSPR meer te maken dan simpelweg een interieurdesign merk. De collectie zal langzaam maar zeker uitgroeien tot een volledig en totaal afgestemd lifestyle-concept dat JSPR-liefhebbers een complete lijn biedt, uiteenlopend van de JSPR-klassiekers, aangevuld met een toekomstige JSPR home collectie en andere interieur design items met een soortgelijke identiteit. Alle items zullen met elkaar gemeen hebben dat ze klassiek zijn met een moderne twist, retro maar met innovatieve materialen, en nostalgisch maar met een blik op de toekomst. Bij the World of JSPR is het onze missie om een unieke selectie te creëren van elegante, extravagante producten, die staan voor JSPR, voor iedereen die weg is van het merk en eenzelfde lifestyle ambieert!

Onze showroom is gevestigd op Fuutlaan 14C (Eindhoven, Nederland) en is dé plek waar u mogelijk uw bestelling kan komen ophalen. Natuurlijk bent u hier ook welkom om een product op uw verlanglijst te komen bekijken, vragen te stellen over een product of simpelweg om inspiratie op te doen. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00. Houd er echter wel rekening mee dat er niet ten alle tijden iemand aanwezig is, en niet alle producten ten alle tijden aanwezig zijn in de showroom, in verband met ons ruime assortiment. Wij raden daarom aan om van te voren contact met ons op te nemen over uw bezoek, om zo teleurstellingen te voorkomen.

M  [email protected]
T  +31 (0) 402692111
Living the brand